Pijače - vino

Slovenija predstavlja eno izmed najboljših vinorodnih območij v Evropi. Vino pridelano v Sloveniji s pomočjo ljubezni, skrbnosti in tradicije dosega najvišje standarde, kvaliteto in ocene na svetu! Ker se tega močno zavedamo in ker vemo, da proizvajamo izjemno kvalitetne in na pogled mamljive etikete, sodelujemo v Sloveniji z veliko različnimi proizvajalci vina. 

Industrija proizvodnje vina je izjemno specifična na področju samolepilnih etiket, saj so etikete izpostavljene vremenskim in temperaturnim spremembam veliko bolj kot pri drugih proizvodih.

 

Vinska steklenica je lahko izpostavljena temperaturi 20 stopinj ali pa postavljena v led na vinskem festivalu. Tako mora etiketa imeti posebno lepilo katero poskrbi, da bo etiketa odporna slehernemu vremenskemu in temperaturnemu pojavu.

Pri vinskih etiketah uporabljamo samolepilni material proizveden v Nemčiji, ki velja za enega izmed najboljših proizvajalcev materialov na svetu!

Možnosti pri materialih so tako rekoč neskončne, lahko izberete preprost gladek samolepilni papir, lahko izberete strukturiran samolepilni papir itd. Poleg različnih materialov vam lahko ponudimo širok spekter dodelavnih tehnik na vaši etiketi: