O nas

V.P.C. d.o.o. je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1992. Skozi tradicijo poslovanja smo pridobili neprecenljive izkušnje na področju tiska in fleksibilne embalaže. Družinsko podjetje z vrednotami, katere so temelj pri našem poslovanju, so nas na trgu predstavile kot resnega, zanesljivega in fleksibilnega dobavitelja. Zaradi spreminjanja trga in trendov smo se kasneje specializirali v proizvodnjo samolepilnih etiket na roli kot tudi na poli.

Vizija

Vizija družinskega podjetja V.P.C. d.o.o. je preprosta, slediti trendu trga in razvoja na področju samolepilnih etiket in fleksibilne embalaže ter tako našim kupcem ponuditi najnovejše, inovativne izdelke z odlično kvaliteto po konkurenčnih cenah.

S pomočjo konstantnega razvoja želimo postati eden izmed vodilnih proizvajalcev samolepilnih etiket v Sloveniji kot tudi v tujih državah.

 

 

Poslanstvo

Fleksibilnost, zanesljivost in kvaliteta so vrednote, ki v našem podjetju predstavljajo temelj našega poslovanja. Poslanstvo našega podjetja temelji na dolgoročnosti in zadovoljstvu naših kupcev. Menimo, da pri odlični podpori, osebnemu pristopu in najsodobnejši tehnologiji in seveda konkurenčni ceni lahko izpolnimo pričakovanja in želje slehernega kupca.

 

Vrednote

Kot družinsko podjetje z 26 letno tradicijo, nam vrednote pri poslovanju in delovanju podjetja pomenijo skoraj vse! Vrednote nas spremljajo skozi naše poslovanje in so temelj delovanja našega podjetja. S pomočjo poštenosti, zanesljivosti in iskrenosti, uspešno gradimo dolgoročne poslovne odnose z mnogo različnimi podjetji. Če je družinsko podjetje uspešno, kvalitetno potem so tudi vrednote tiste, ki so poskrbele za le-ta uspeh. S pomočjo odlične, izobražene ekipe v podjetju delujemo v odlični delovni klimi, kjer se nastale težave rešujejo hitro in učinkovito. Z dobro voljo in iskrenostjo v medsebojni interakciji dolgoročno gradimo uspešen kolektiv našega podjetja.