December 11, 2017

Mobitel: 041 393 226 / 070 841 040

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook  Google Plus Skype 

 

SAMOLEPILNE ETIKETE

Končno ste našli pravo stran, ki ste jo iskali; na kateri vaše želje postanejo realnost, na kateri ni meja na področju tiska, kjer so lahko uresničene vse vaše želje in postanejo realnost na papirju!

Dovolite, da vam predstavimo temeljno poslanstvo, naš glavni proizvod; samolepilne etikete.

Kupci s katerimi sodelujemo že vrsto let, delujejo na področju prehrane, kozmetike,avtomobilske industrije, kemije in vina.

Se srečujete s težavo odpornosti etiket na različne vremenske pogoje? Ne skrbite, našli ste pravo podjetje za reševanje vaših težav. Kot smo že omenili, sodelujemo s strankami, ki prihajajo iz različnih gospodarskih panog in smo posebej za njih razvili različne materiale, tehnike tiska, zato lahko z gotovostjo trdimo, da bodo vaše želje v podjetju V.P.C. d.o.o. uresničene!

Oglejmo si postopek izdelave (film na spletni strani) vaših etiket; najprej se osredotočimo na "položaj", kje se bo vaša etiketa nahajala/uporabljala (vremenski pogoji), kasneje se skupaj dogovorimo o tehniki tiska, kar vam lahko omogočimo s široko paleto različnih strojev, vam s pomočjo oblikovalca svetujemo glede končne oblike, izgleda ter pripravljeni smo na visoko kvalitetno izdelavo etiket po absolutno ugodni ceni!Kaj sledi?

Dobavili smo vam izdelek in zaključili posel? NE, naše stranke ne poznajo takšnega načina dela!Z našimi kupci/strankami smo v stalnem kontaktu in nadzorujemo, kako poteka uporaba etiket ter končna prodaja izdelka. Kupce/stranke redno obveščamo o novostih na področju tiska in materialov, da so lahko njihovi izdelki na trgovskih policah opazni in prodaljivi. Cilj podjetja V.P.C. d.o.o. je zadovoljna  stranka/kupec, ki je hkrati ponosna na nove etikete, ki predstavljajo njegov proizvod.

Lahko nam zaupate, storili bomo vse, da vam ponudimo najkvalitetnejši in najugodnejši izdelek.

Prijazno vabljeni v hišo tiska in pravih ljudi!

 

NAŠI VZORCI

fadefadefadefadefadefadefadefadefadefadefade

KONTAKT

  • Telefon :  + 386 (0) 349 11 420
  • Fax : +386(0)354 11 264
  • Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Etiketa | Tisk - Tiskarna VPC

 

Digitalni tisk v enem tednu?

Mi smo edini ki vam jamčimo, da vam vsa prispeta naročila do 1000 kos stiskamo v enem tednu. V nasprotnem primeru vam stvar naredimo brezplačno. Vi v vsakem primeru ne izgubite nič. S to garancijo vam hočem povedati, da mi ne zamujamo. Pokličete nas na telefon 03 49 11 420 ali pošljete e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in z veseljem vam bomo pomagali.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran