December 11, 2017

Mobitel: 041 393 226 / 070 841 040

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook  Google Plus Skype 

 

Mašina za izdelavo PVC viskih kapic

Tiskarna V.P.C.,d.o.o. Celje že od leta 1994 razveseljuje zadovoljne kupce naših izdelkov iz PVC, PP in PE folije in papirja. Kot tiskarna omogočamo celostno proizvodnjo PVC kapic za vinske in oljne steklenice, vključno z etiketami in zlatotiskom, dodanim PVC kapici ali etiketi po želji naročnika.

Uspešno dopolnjujemo izdelke kozmetične in farmacevtske industrije z navodili za uporabo, z dodanima zaščitnima PE rokavicama za enkratno uporabo, varjenima in zgibana na polo ali samostojno vložena v malo prozorno vrečko.  Tisk  ovojnih folij različnih materijalov, papir, folije, PP, LTD, LWD, ALU itd... S potiskano embalažo in tiskovinami sooblikujemo podobo naših kupcev, ki se vedno znova vračajo.

 

 

 

TISKARNA VPC d.o.o.

S svojo drugačnostjo in kvaliteto izdelave izdelkov in storitev že desetletje uspešno nastopamo v slovenskem prostoru in na tujih trgih. Prilagodljivost našim strankam, odzivnost, izvirnost in prepoznavnost naših izdelkov so naše prednosti, ki jih vzdržujemo in izboljšujemo.

Svojo tržno učvrstitev bo podjetje dosegalo s prilagajanjem obsega in strukture ponudbe svojih izdelkov tržnim potrebam, hkrati s kakovostjo izdelkov in storitev. Pri proizvodnji in storitvah je naše vodilo drugačnost, kvaliteten tisk, kvaliteten servis ter vrhunska kvaliteta ostalih izdelkov (PVC vinske kapice, pe zaščitne rokavice, pe folije, tiskanje etiket, tiskanje nalepk, tiskanje vizitk).
Končnemu izdelku dodajamo tudi kvalitetno opravljene spremljajoče storitve, skratka poskrbimo za dolgoročno zadovoljstvo naših strank in naših poslovnih partnerjev.

 

 

 

KONTAKT

  • Telefon :  + 386 (0) 349 11 420
  • Fax : +386(0)354 11 264
  • Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Etiketa | Tisk - Tiskarna VPC

 

Digitalni tisk v enem tednu?

Mi smo edini ki vam jamčimo, da vam vsa prispeta naročila do 1000 kos stiskamo v enem tednu. V nasprotnem primeru vam stvar naredimo brezplačno. Vi v vsakem primeru ne izgubite nič. S to garancijo vam hočem povedati, da mi ne zamujamo. Pokličete nas na telefon 03 49 11 420 ali pošljete e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in z veseljem vam bomo pomagali.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran